6. mar, 2017

Det där vita....

Men i all sin dar!

Härom morgonen hörde jag koltrasten när jag hämtade tidningen. Idag full snöstorm!

Men...vet ni.... Jag är glad att vi får nederbörd för vi behöver verkligen det! Oavsett om det är i fast eller flytande form.

Sedan jag fick min cancer - har jag lärt mig att hushålla med energin. Jag orkar helt enkelt inte gå och irritera mig på saker som egentligen är ganska ovesäntliga.

Så eftersom jag varken kan göra något åt vädret och inte heller vill göra något - så kan jag ju istället se det positiva - vi får vatten från ovan!

Ja jag veeet....man kan bli lite trött på alla som tjatar om att se det positiva i saker.

Men i ärlighetens namn - jag har faktiskt varit ganska negativ tidigare - innan jag blev sjuk. För att inte tala om när jag var sjuk - ALLT och då menar jag ALLT! - var då totalt SVART.

Men det blir liksom jobbigt på nåt sätt att hela tiden gå runt och vara negativ. Jag är inte alltid överpositiv nu heller - Men jag har klart lättare nu att leta positiva saker - eftersom det tar energi att vara negativ. Det gör faktiskt det.

Ibland när folk "klagar" över att det var sååå jobbigt för att de inte hann med bussen och var tvungna att gååå - gu bevars - Då blir jag lite trött. Eller när någon har varit förkyld i en vecka - och det har varit jobbigt! OMG! säger jag - ni har inte en aning om vad jobbigt är.

Så mina vänner - Det finns något positivt i att snön faller!

Salve! - från allas eder "Moms"