26. maj, 2017

Väll och skönhet.

Alltså....så här då va.

Jag tackar högre makter för att det börjar komma byxor med högre midja! I mååånga långa år har vi som är naturligt begåvade med så att säga överflöd på vissa delar av kroppen....behövt stå ut med LÅGA skärningar i midjorna på byxorna.

Om man, som jag, har det jag kallar "väll" över midjekanten - eller som andra säger - muffinsmage- så är det en förbaskat styggelse när det smiter åt under naveln och på halva höfterna. Resultatet blir ökat "väll" av gigantiska proportioner över den låga byxlinnigen. Har man hög midja kan man åtminstone "stoppa in"/vika in eller skyffla in "vället" innanför linningen. Som iofs har en tendens att liksom explodera ut så fort man lättar på knappen.

Likaså smink.....jag har en fråga till er sminkproffs. Mörka skuggor förminskar och ljust förstärker....okej. Men när man har mörka skuggor runt ögonen som borde döljas med ljust....OCH har påsar under ögonen som borde döljas med mörkt.....VAD gör man då? Va? Åt helskotta med contouring!

För att sedan desperat övergå till shaping av kroppen a la Trinny och Susannah. Man ska ha utsvängda byxor för att få former när man har "fyrkantig" kropp. Men smala byxor för att få slimma ben. Figursvängda toppar för att få midja men där! Kära ni - där kommer "vället" in igen. Jag kan ju inte ha sånt som smiter åt vid "vället" för det måste ju döljas! Eller hur? Så var ska det då smita åt? Ska jag skapa en fiktiv midja vid axlarna?

Och fläskiga överarmar....sla döljas av längre ärmar....Men vad gör man då när det bara finns aktuellt mode med holkärmar eller inga ärmar!

Kontenta. Jag har allt! "Väll", tjocka ärmar, kraftig hals och stabila ben med tjocka väder. Ta er än det om ni kan Trinny o Susannah!

Allas eder moms med extra allt!