1. sep, 2017

Momsens svarta lista på företag. VARNING!

Jag är, utöver mycket annat, en medveten konsument. Både ur miljösynpunkt, men också ur kvalitets-, service- och prisläge sett.

Jag avskyr när det profiteras på oss konsumenter och vi ska banne mig få den service vi har rätt till. Eftersom jag alltid reagerat och stridit mot orättvisor - blir det inte lätt för de företag som - medvetet- utnyttjar och kringgår min rätt som kund.

Så - bottenlistan på de företag ni INTE bör handla på - och dela mer än gärna min lista - inte för min skull utan för att varna andra så de inte gör samma misstag som jag gjort.

1) Outl1.se .  VARNING! med STORT V!!! Ett riktigt falskt företag med många klagomål och som fungerar jättetopp när det gäller att skicka leveranser fort - men har du reklamationer ....De negligerar dig och tror du ska tröttna.  Har ett synnerligen otrevligt sätt när du försöker påpeka felen. Skriver du något negativt på deras FB sida så komemr det inte med.

Titta på deras sida och de enda rekommendationer som visas är de som ger 5 av 5 solar. Troligt hörrdudu!

Jag tröttnar inte! Redo att ta det till rätten. Anmälda till ARN och tv-programmet Plus och på g med anmälan till polisen.  #outlet.se

2) Boxer - tv-kanalbolaget som har en extrem oordning på vem som säger vad. Den ena lovar - den andra frågar- den tredje säger att vårt samtal spelas in - den fjärde säger att något samtal aldrig spelats in.....OMG

3) Telia - försök att få svar på en fråga som inte stämmer in i deras fyrkantiga tänk kring vilken fråga som ska behandlas av vem....

4) Komplett.se - datortillbehör i mängder. Köpt ASUS bärbar dator. Batteriet slut efter 2,5 - 3 timmar och då skriver jag bara i word. Kontaktar själv ASUS som meddelar att drifttiden bör vara 6-7 timar med vissa inställningar. Jag har dessa inställningar. Ringer Komplett som lovar återkomma när de pratat med ASUS själva. Jag hör inget. Ringer upp igen. Oj,vi glömde...men vi tycker att 3 timmar låter rimligt....??? NOT - säger jag. Om tillverkaren själv säger 6-7 timmar...vad är problemet? Det är ju knappast så att ni på  Komplett vet mer än ASUS själva.

5) Postnord.....need I say more? Senast förra veckan hade jag på uppmaning av Postnord bokat tid på nätet när varan skulle levereras. Det ringde aldrig på dörren. Jag var hemma hela tiden. Plötsligt låg paketet knôkat i min brevlåda....

6) Paypal - jobbar effektivt för att det ska bli så svårt som möjligt att hantera kontot och ev. pengar. Speciellt om du vill förflytta dina pengar från dem till ditt bankkonto.

Jag ber er kära läsare - dela detta för att varna andra - speciellt om outl1.se - som är det värsta jag råkat ut för!

 

stridis -Momsen