26. okt, 2017

OMG!!!!!

🙂

-Titta vilka meloner! säger jag högt och pekar på ett berg av vattenmeloner som är på extrapris  Det bara råååkar vara så att bakom "berget" står en dam med stooor byst och utan BH.

Ska efter handlandet åka och byta till vinterdäck.

Jag har s.k. däckhotell.

- Mina däck ligger på "BH Z"--- tror jag lägger jag till. Och associerar heeelt oförhappandes till BH-n , nyss nämnd. Stolt ändå över att för första gången ha memorerat vilket fack mina däck ligger på.

Jag vet inte riktigt vad jag tänker på - eller inte tänker på- när jag efter däck bytet försöker att erövra min bil genom att försöka klättra in i den innan verkstadskillarna har sänkt den ned i golvet.

-Nä vänta- du får vänta tills den är i golvet, säger killen medan han sakta sänker bilen.

- Ja ehh.....det är klart...ursäkta mig, säger jag och känner mig dum som ett får - och känner som vanligt att jag måste förklara varför jag gjorde som jag gjorde och fortsätter:

- Jag tänkte bara att ni kunde vinna lite tid - om jag slänger mig i rätt position direkt- så kan ni gasa och köra på som ni vill sen - säger jag och inser direkt att - Det här låter inte bra - Kerstin. Det här L-Å-T-E-R  I-N-T-E bra......

Jag försöker genast släta över det hela - men liksom...ju mer jag öppnar käften desto mer fel blir det.....liksom

Jag försöker diskret byta samtalsämne och försöker kommenterar ringtrycket som de kollar- - Jaha! säger jag lite för klämkäckt - Jag ser att ni suger.....Fattar ni !!!??? - Jag säger suger men jag menar blåser i?!?!?!???!!!! Jag ser att ni blåser i 2,5 - skulle jag ju säga men det blir - Jag ser att ni suger 2,5 !!!!!

En av verkstadskillarna skrattar och kommer fram och lägger handen på min axel - Det är lugnt! säger han.

Jag blir givetvis mer än lovligt röd och skäms fruktansvärt och avslutar min session med att kläcka ur mig:

- Jaha killar, då går jag ut och betalar för min egen lilla stund då...eller ....alltså - jag menar- jag betalar killen där ute alltså - han som är - och nu kommer ett ord flygande ut munnen som inte alls är meningen - som är helt ryckt ur sitt sammanhang - som jag bara liksom inte vet varför det kommer. Förmodligen för att det absolut INTE får komma:- Han som är torsk!

Det jag skulle säga var: Han som är boss!

OMG!!!!

Allas eder moms