4. dec, 2017

#takenoshit2

I svallvågorna av alla uppror #meetoo och dylikt - hoppas jag innerligt att vissa personer läser följande inlägg. V-I-S-S-A! Ni vet vilka ni är.

Min ena dotter - har genom hela skoltiden - trakasserats av dessa - vissa. Framträdande är en kille  - och här hjälper det inte att kommentera och säga att den som mobbar mår dåligt själv.  Det skiter jag i om han mår dåligt - han ska inte förpesta min dotters liv!

Han kommer uppenbarligen från en dysfunktionell familj. Flera gånger var jag - genom åren - i kontakt med familjen via telefon för att diskutera sonens agerande mot min dotter. Mamman lyssnade - men inget hände. Pappan gick till direkt muntlig attack mot mig när jag en gång ringde och tyvärr pratade med honom.

Nu har jag fått reda på flera saker - som mitt älskade barn - fått stå ut med ....som jag aldrig visste om. Hon har nu - tack och lov slutat skolan. Det är nog tur att jag inte visste om dessa saker för då hade jag gjort mig olycklig på vederbörande.

Hon har: Fått höra att hon kallas "LP"  = Lill Patte. Skitkul! Verkligen! Må Karma drabba er, säger jag bara.

Hon har: Blivit tafsad på - nästan dagligen när hon passerat trappor på gymnasiet - för att komma till lektionssalarna. Jo - för där satt gäng med invandrarkillar - som visslade , skrek fula saker och såg det som självklart att ta för sig.

Hon har: Blivit bokstavligen bombarderad med isiga snöbollar - av en grupp killar när hon var i 10-årsåldern - varav några träffade så illa att hon nästan svimmade. När läraren kommer säger hon" Har man gett sig in i leken får man leken tåla"!!!!

Nu är jag förbannad på allvar!!!! Lärarna förklarar för min tös att "de är ju killar - de är ju våldsamma".

Eftersom min dotter har en lättare autism - Så är orden lag. Det man säger - så är det. Hon tolkar saker bokstavligt och givetvis blir det kaos inuti hennes hjärta och hjärna för hon är ju uppfostrad att vara snäll och omtänksam om andra.

Hon fick frågor om hon hade en "buske med bär som någon plockat av" ? Hon hör frågor och kommentarer om hennes "pattar" och hennes "mufflonbär"....

Återigen en lärare: " -Men jag tror säkert att de bara skojar med dig" !!!!!

Okej - här lär min dotter sig att killar "bara" skojar när de frågar om ens bröst och ens underliv. De är ju bara killar.

På gymnasiet under en etiklektion tar hon mod till sig och berättar för första gången någonsin om sin autism- för klasskompisarna och läraren blir tyst och säger: - Nehedu det går jag inte på, jag vet hur autism ser ut det har jag varit i kontakt med mer än du"!

Min dotter försöker förklara: - "Men ... det är en lättare form"....men läraren avbryter och säger:

- Nej Det har du inte!!!!

Min älskade tjej lär sig nu att lärare bestämmer vilken typ av funktionsnedsättning man har.

Jag kan bara meddela höga vederbörande lärare att diganosen kommer från BUP och de torde veta mer än du!!!!

Må Karma drabba er med lika mycket smärta som vi gått igenom och då framförallt min dotter!

Jag startar nu kampanjen #takenoshit2 för alla unga tjejer som trakasseras.

Dela för glatta livet för att om möjligen förändra för någon !!!

/ en jävligt förbannad moms!!!