31. jan, 2020

Fuck-kassan

Ja jo jag vet. Inaktiv.

Fast inte egentligen. Har ägnat all energi åt barnbarnet och att färdigställa bokmanus. Korrekturläsning, skriva om, ändra, skala av, läsa igen.

Snart...snart kommer jag att skicka in manus till förlaget. Ytterligare nåt att bocka av på bucketlisten kanske...?

Men nu är det ju så att jag fått "elden" igen när jag hör om, och själv strider med:... Fuck-kassan. (Försäkringskassan om nu någon inte förstår det).

Hur kan en myndighet få behandla människor på det sätt de gör? Utan att någon politiker gör något överhuvudtaget? 
Eftersom det alltid rör sig i momsens hjärna så har jag kommit fram till 4 tänkbara teorier:

1. Politikerna är upptagna med annan skit - de vet om problemet men har fullt upp med annat

2. Någon på Fuck-kassan håller någon politikers ballar i hårt grepp och lovar att knipsa av dem om de rör om i Fuck-kassans gryta

3. Politikerna är lyckligt omedvetna om vad som faktiskt pågår - så som de verkar omedvetna om många saker och lever i lala-land

4. Politikerna är medvetna om problemet men vågar inte ta tag i det för då skulle deras redan ekonomiska kris bli ännu mer kostsam så därför låtsas de som att allt är frid och fröjd

Jag har otroligt svårt att se vad värdegrunden finns i Fuckkassan. För det måååste man väl ha en idag? En sådan myndighet sakanr väl inte vääääärdegrund? 
Eller....Gud förbjude- de har en värdegrund men de skiter i den?

Jag har också otroligt svårt att se hur någon med stolthet kan säga att de arbetar på Fuck-kassan?

Jag har gått med i "Försäkringskasseupproret" och" Försäkringskassanupproret" på Facebook. Någon styrande politiker här i landet borde läsa vad som skrivs och beskrivs där. Fruktansvärt!

Var är människovärdet i vårt land idag? Eller är det så som någon i min närhet sa: Handläggarna på Fuck-kassan har En uppgift de ska följa. Se till att så få som möjligt får beviljat ersättning!!! För: Det finns inga pengar.

Varför finns det inga pengar? Var har de tagit vägen? Det får var och en som läser själv ta ställning till men jag har en sak klar för mig. Och det är att det definitivt inte blivit bättre under de senaste årens styrning.

#stefanlöfven #annielööf #ebbabuschthor #jimmeåkesson #ulfkristersson  #nyamkosabuni #jonassjöstedt #isabellalövin #annielööf # #riksdag #regering #moderata samlingspartiet #socialdemokraterna #kristdemokraterna #lliberalerna  # sverigedemokraterna #miljöpartiet #vänsterpartiet #centerpartiet#expressen 

Allas eder vredgade moms